Paket Servis Programı, Abone Takip Programı Ve Caller ID Sistemleri

Paket Servis Programı

Bu yazımızda sizlere, hizmet sektörünün önemli bir kolunu oluşturan gıda işletmeciliği konusunda bilgi aktarmaya çalışacağız. Şüphesiz ki içerisinde insan olan her sektör olmayanlara nazaran çok daha detaylı bileşenleri içermektedir. Üstelik konu insana hizmet olunca, müşteri geri dönüş ve hizmet sürekliliğinin sağlanması daha da zorlaşmaktadır.

Çağımızın getirdiği hızlı toplumlaşma ve belirli lokasyonlarda yoğunlaşma hepimizce bilinmektedir. Gıda işletmeciliğinin bir alt kolu olan ve insanların kendi ev ve iş yerlerinde dışarıdan yemek siparişi hizmeti almasını günlük hayatın içerisine yerleştirmiştir. Yemek sepetinin hikayesini bilmeyenimiz hemen hemen yok gibidir.

Eğer sizde müşterilerinizin evlerine ve iş yerlerine yemek siparişi hizmeti veriyorsanız; kesinlikle bir Paket Servis Programı kullanmaya başlayabilirsiniz. Paket Servis Programı size, zaten zor olan iş hayatınızı kolaylaştırarak yardımcı olacaktır. Paket Servis Programının en önemli ve etkin bileşeni ise Caller ID Sistemleri olarak isimlendirilen Caller ID cihazlarıdır. Sabit telefon hattınıza gelen müşteri aramasında, müşterinizin telefon numarasını algılayarak çözer. Paket Servis Programına aktaran GCallerID cihazı sizi öne geçirmek ve müşteri memnuniyetinizi arttırmak için tasarlandı.

Telefonda defalarca aynı müşterinizden, aynı adresini almanızı engelleyerek size zaman kazandıracak; müşterinizi sesinden değil telefon numarasından kesin ve hatasız olarak tanımanızı sağlayacaktır. Müşterinize adıyla hitap ederek telefonu açmak ise hizmet kalitenizi ve müşteri hizmeti anlayışınızı bir üst çıtaya taşıyacaktır.

Abone Takip Programı

Abone sistemine sahip işletmelerin ise Abone Takip Programı kullanması günümüzün kaçınılamaz bir gerçeğidir. Tüp ve su bayi işletmeleri, taksi durakları, halı yıkamacıları, balık pişirme evleri, pizzacılar, restoranlar ve paket servisi hizmetinde bulunan tüm işletmeler abone sistemi üzerinden müşterilerine adreslerinde hizmet vermektedirler.

Özellikle tek başına çalışmak durumunda olan abone takip programı kullanıcıları, dükkanlarına kuracakları caller id sistemleri ile çaldır kapat olarak isimlendirilen metodu rahatlıkla kullanabilirler.

GCallerID olarak siz değerli işletmecilerin tüm bu hizmetlerini rahatlıkla gerçekleştirmesi için %100 yerli mühendislik, imalat, satış ve satış sonrası desteğimiz ile yanınızdayız. Kendi donanımımızı Türkiye de imal ederek ülke ekonomimize katkıda bulunmaktan kıvanç duyuyoruz. Ayrıca yazılımımızda kullanılan algoritmalar ve araçlar tamamen tarafımızdan geliştirildiği için her türlü destek konusunda tam bağımsız yapımız ile hizmet sürekliliğimizi sağlamaktayız.

Arayan numarayı gösteren cihaz olan yeni nesil yerli üretim caller id cihazı GCallerID; siz değerli esnaflarımızın ve işletmelerin kullanımını, yaygınlaşma fazından sonra caller id sistemleri içerisinde GCallerID Ethernet UDP ve GCallerID Ethernet TCP cihazları ile zenginleştirmiştir.

Platform bağımsız yazılım geliştirmeye olanak sağlayan GCallerID Ethernet UDP cihazımız ile LAN (Local Area Network) te bulunan tüm masaüstü, dizüstü, tablet, mobil, el terminali ve diğer cihazlara UDP protokolü üzerinden sabit telefonunuza gelen arayan numarayı aktarmaktadır. Bu sizi tek bir donanıma bağlı olmaktan kurtarmaktadır.

Buradaki işlemlerin hepsi GCallerID Ethernet UDP cihazımız üzerinde donanımsal olarak gerçekleştirildiğinden; GCallerID Ethernet UDP cihazımız harici adaptörü ile beslenmektedir. Bu ise sizi Windows tabanlı bir bilgisayara bağımlı olmaktan tamamen kurtarmaktadır.

Category: Arayan Numarayı Gösteren Cihaz Tags: , , , , , ,

Comments are closed.