Caller ID Cihazı Ve Programı

Yeni Nesil Caller ID Cihazı

Bu yazımızda sizlere Caller ID Cihazı hakkında bilgiler aktaracağız. Telefonla arayan numaranın tanınmasını sağlayan bu sistem, müşterilerine sabit telefon üzerinden hizmet veren esnaf ve işletmeler için oldukça avantajlıdır.

Caller ID Programını kullanarak, sizi arayan müşterinizi veya abonenizi sadece bir kereye mahsus olmak üzere, yazılımınıza kayıt ettikten sonra; müşteri sizi her aradığında arayan numara Caller ID Cihazı tarafından otomatik olarak algılanır. Aynı müşterinin bir sonraki aramasında, Caller ID Programına müşteri için girmiş olduğunuz müşteri adı, müşteri soyadı, müşteri adresi, eski siparişleri, emaneti, mevcut cari hesabı, yeni sipariş alma ekranı gibi tüm detaylı bilgiler daha telefonunuzu açmadan ekranınıza gelerek girilen tüm bilgileri anında görmenizi sağlayacaktır.

Böylelikle aynı müşterinizin adres ve diğer bilgilerini, her telefonla aradığında tekrar tekrar sormaktan kurtulursunuz. Zamanınızı katma değeri daha yüksek olan işlere ayırabilirsiniz. Caller ID Programı tüm bunları sizin için anında yapar.

Rekabetçi piyasa koşullarında, müşterilerinize ve abonelerinize çok daha kaliteli hizmet vermek için GCallerID Caller ID Cihazı ve kendi ihtiyaçlarınıza göre belirleyeceğiniz Caller ID Programı ile bir kaç adım öne geçin. Sipariş alan personelinizin iş yoğunluğunu azaltın, daha verimli işlere odaklanın ve müşterilerinize daha kısa telefon görüşme süreleri sunarak sizi tercih etmelerini sağlayın.

Sürücü Gerektirmeyen Kolay Kurulum

İnternet üzerinden yapacağınız, sahibinden cihaz fiyatı, caller id cihazı, usb caller id, callerid gibi arama kelimeleri yerine “arayan numarayı gösteren cihaz” ifadesi ile çok daha isabetli aramalar yapabilirsiniz. Hatta size çok daha kısa sürede sonuca götürecek olan “gcallerid” ifadesi tarafımızdan şiddetle tavsiye edilmektedir.

GCallerID cihazlarının tümü Gentema Mühendislik tarafından Gebze/KOCAELİ de üretilmektedir. Donanımsal ve yazılımsal olarak tamamen Türk Mühendisliği ile tasarlanan, yüksek kaliteli elektronik bileşenler ve alüminyum profil kutu kullanılarak Türkiye de imal edilen cihazlarımızı tercih ederek sizde ülke ekonomimize destek sağlayabilirsiniz.

GCallerID yi tercih etmenizi sağlayacak nedenler:
– Müşterilerinizi Tanıdığınızı Onlara Hissettirin
– Tekrar Tekrar Adreslerini Sormayın
– Telefonda Geçen Gereksiz Zamanı Ortadan Kaldırın
– Personel Verimliliğinizi Arttırın
– Müşterilerinize Daha Kısa Telefon Görüşmesi Yapma Seçeneğini Sunun
– Yeni Nesil Yerli Caller ID Cihazı GCallerID
– 2 Yıl Üretici Firma Garantili
– %100 Yerli Mühendislik, Üretim, Satış ve Satış Sonrası Hizmeti
– Kendi Yazılımına Ve Kaynak Kodlarına Sahip Olması
– Tüm Sabit Telefon Hatlarını Desteklemesi

Category: Arayan Numarayı Gösteren Cihaz Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.