Pandemide Paket Servis

Pandemide Paket Servis

Günümüze damga vuran pandemi ve covid-19 un yeni koşulları; lokanta, kafe, restoran, gibi yeme içme sektörünü yakından etkiliyor. Pandemi de paket servis, açılma ve kapanma gibi terimleri çok daha sık duyar olduğumuz bugünlerde, paket servis ön plana daha çok çıkıyor. Adresinde hizmet veren küçük esnaflar müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet vererek belirleniyor. Arayan numarayı gösteren cihaz caller id nin GCallerID farkıyla kaliteyi keşfedebilirsiniz.

Piyasada yaygın olarak kullanılan sipariş ve paket servis programlarına entegre olarak çalışan GCallerID sizleri bir adım öne çıkaracaktır.
Telefon ile sipariş alan işletmelerin vazgeçilmezi olan arayan numarayı gösteren cihaz callerid, caller id, Gcallerid, GCALLERID, gibi isimler ile anılmaktadır. Yeni nesil yerli caller id cihazı olan bu kullanışlı aparat daha telefonunuz çalıyor iken, müşterinize ait bilgileri ekranınıza getirir.

Türk telekomdan CLIP özelliğini açtırmış olmanız gerekir. Gelen sinyal hızlıca algılanarak USB portu üzerinden bilgisayarınıza hemen aktarılacaktır. Personelinizin adres sorma, müşterinizi defalarca aynı adresi tekrar verme derdinden kurtararak size hem zamandan avantaj sağlayacak hem de hizmet kalitenizi arttıracaktır. Pandemide paket servis ile öne geçin. Paketlenmiş hijyenik şartlara sahip gönderiler, içinde taşıdıkları leziz yemekleri müşterilerinize hızlıca teslim ederek, memnuniyetlerini arttırın.
Daha Detaylı Bilgi İçin

Açılma ve Kapanmada Paket Servis

Birçok sektörü etkileyen pandemi, covid-19 özellikle hijyen ve temizlik konularını teması azaltacak şekilde gündeme getirmiştir. Müşterilerden alınan siparişlerin hızlıca adrese teslimi önem kazanmıştır. Yiyeceklerin paket servis ile teslimi avantaj sağlamaktadır. Adrese hizmet veren küçük esnafın pandemide paket sevisi en iyi şekilde yapması bir gereklilik olmuştur. Caller ID cihazları ile alınan siparişler, daha önceden sisteme kaydedilmiş olan adrese hızlıca götürülebilir.

Müşterileriniz sizin reklamınızı yapsın. Halihazırda bulunan müşteri portföyünüzü, yenilerini ekleyerek arttırabilirsiniz. Yeni müşterilerinize kalitenizi ve hızınızı gösterin. Yaygınlaşan siparişleri çok daha hızlı alın. Zamandan kazanmanızı sağlayacak caller id cihazı, tekrar tekrar adres sormanızı engeller. Personel yoğunluğunuzu azaltır, çünkü daha telefon açılmadan tüm bilgiler sipariş ekranına gelir. Böylece telefonu müşterinize adıyla hitap ederek açabilir ve farkındalığınızı arttırabilirsiniz.

GCallerID yi tercih etmenizi sağlayacak nedenler:
– Müşterilerinizi Tanıdığınızı Onlara Hissettirin
– Tekrar Tekrar Adreslerini Sormayın
– Telefonda Geçen Gereksiz Zamanı Ortadan Kaldırın
– Personel Verimliliğinizi Arttırın
– Müşterilerinize Daha Kısa Telefon Görüşmesi Yapma Seçeneğini Sunun
– Yeni Nesil Yerli Caller ID Cihazı GCallerID
– 2 Yıl Üretici Firma Garantili
– %100 Yerli Mühendislik, Üretim, Satış ve Satış Sonrası Hizmeti
– Kendi Yazılımına Ve Kaynak Kodlarına Sahip Olması
– Tüm Sabit Telefon Hatlarını Desteklemesi

Sitemizi Ziyaret Edebilirsiniz
“PandemidePaketServis”

Category: Genel

Comments are closed.